Реал Мадрид и Бетис играят при резултат 2:1 мач от 4-ия

...
Реал Мадрид и Бетис играят при резултат 2:1 мач от 4-ия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал - Бетис 2:1, отличен футбол на Бернабеу

Реал Мадрид и Бетис играят при резултат 2:1 мач от 4-ия кръг на Примера дивисион. Двубоят започва в 17:15 часа  и може да го наблюдавате онлайн в Gong.bg. Жуниор Винисиус осъществя още в 10-ата минута след пас на Давид Алаба,  а Каналес направи 1:1 седем минути по-късно. Втория гол за Реал означи Родриго в 65-ата минута на срещата. 

--

Алаба, Виснисиус Жуниор…Двубоят стартира ужасно за домакините, които съумяха да излязат напред в резултата след единствено 10 минути игра. Давид юааба съумя да изведе по прелестен метод Винисиус, който без никакви съмнения съумя да трансферира стража на Бетис с удар от границата на наказателното поле за 1:0.

Секунди по-късно съставът на гостите получи нов удар, откакто Набил Фекир трябваше наложително да напусне терена, откакто получи контузия. Неговото място бе заето от Луис Енрике.

Гостите обаче съумяха да отговорят доста бързо. След центриране отляво, Иглесиас съумя да смъкна към Каналес, който с обмислен удар направи 1:1.

Футболистите на домакините се пробваха да отговорят съвсем мигновено. Винисиус направи неповторим пропуск, а минути по-късно Руи Силва направи ужасно избавяне, с цел да резервира равенството. Алаба също имаше своя късмет, само че шансът не бе на негова страна.

До края на първата част и двата отбора имаха своите благоприятни условия да поведат в резултата, само че вратарите на двата състава бяха на висота. Все отново по-активният отбор на терена бе този на домакините от Реал, който трябваше да съжалява, че не се отдръпна на отмора с гол преднина.

Само три минути след подновяването на играта, Реал имаше нова опция да поведе в резултата. Винисиус получи отдясно и центрира доста добре паралелно на голлинията. След лек рикошет в защитник на Бетис, топката попадна в Бензема, който не съумя да стреля добре. В последна сметка бе наказана и засада на френския нападател.

В 53-ата минута Алекс Морено се озова на прелестна позиция. Той бе изведен отляво, преодоля защитник на „ белите ” и стреля с десния крайник, само че Куртоа бе на мястото си и отрази без особени проблеми.  

Реал Мадрид въпреки всичко съумя да реализира своето и още веднъж да поведе в резултата. След офанзива отдясно, Валверде съумя да центрира доста точно на границата на вратарското поле, където Родриго с лекост съумя да насочи топката в мрежата за 2:1.

LIVE РЕАЛ – БЕТИС 2:1

1:0 Винисиус 10'

1:1 Каналес 17'

2:1 Родриго 65'

'Стадион: „ Сантяго Бернабеу ”, Мадрид

Реал Мадрид: Куртоа, Карвахал, Милитао, Алаба, Менди, Чуамени, Камавинга, Модрич, Родриго, Винисиус, Бензема

Бетис: Руи Силва, Сабали, Фелипе, Едгар, Морено, Родригес, Гуардадо, Каналес, Хуанми, Фекир, Иглесиас
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР